ΝΕΑ

Έρχεται τετραθέσια Lamborghini;

Η ιταλική φίρμα εργάζεται σκληρά για το λανσάρισμα του SUV της, ωστόσο υπάρχουν φήμες που θέλουν προ των πυλών ένα νέο τετράθυρο μοντέλο. Θα δούμε σύντομα κάτι σαν το πρωτότυπο Estoque;

Αέρας αλλαγής φαίνεται πως πνέει στα ενδότερα της Lamborghini, αφού τα ηνία της εταιρείας ανέλαβε ο Stefano Domenicalli, πρώην αρχηγός της Scuderia Ferrari στην ομάδα της F1.

Μετά από αυτή τη «μεταγραφή» αναμένεται πληθώρα αλλαγών, ξεκινώντας από το λανσάρισμα του διαδόχου του LM002 με την ονομασία Urus, που βρίσκεται προ των πυλών, το οποίο αποτέλεσε στο παρελθόν το SUV της μάρκας. Επιπλέον, αιχμές αφέθηκαν για το ενδεχόμενο ντεμπούτο ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου hypercar στο εγγύς μέλλον.

Ο Domenicali ερωτώμενος για το ενδεχόμενο παρουσίασης σεντάν μοντέλου από τη Lamborghini δήλωσε σε αυστραλιανό μέσο «Τα τετραθέσια είναι μέρος της ιστορίας μας. Πρέπει όμως να είμαστε εγκρατείς και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άφιξη του Urus». Εν τούτοις υπάρχουν φήμες που θέλουν το σεντάν της Lamborghini να βρίσκεται στα σχέδια της μάρκας, εφόσον το Urus αποκτήσει καλή εμπορική πορεία.


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι εάν και εφόσον λανσαριστεί το σεντάν της Lamborghini δεν θα έχει τίποτα που να θυμίζει το πρωτότυπο Estoque, το οποίο και βλέπετε στην εικόνα, μιας και το λανσάρισμά του έγινε το 2008 στο Παρίσι και από τότε μέχρι το 2020, που αναμένεται η πρώτη του εμφάνιση, η σχεδιαστική φιλοσοφία της ιταλικής φίρμας ενδέχεται να έχει πολλές αλλαγές.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top