ΝΕΑ

Έρχεται Toyota C-HR TRD

Οι πρώτες εικόνες του πιο «επιθετικού» και πιο ισχυρού Toyota C-HR TRD ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από διαρροή επίσημου εγγράφου της ιαπωνικής μάρκας, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις εξωτερικές βελτιώσεις από το αγωνιστικό της τμήμα.

Το C-HR είναι το μοντέλο με το οποίο η Toyota θα ανταγωνιστεί όλους τους καταξιωμένους «παίκτες» της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV, ενώ σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης χωρητικότητας από 1,2 λτ. μέχρι και 2,0 λτ. σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες.

Επιπλέον, προκειμένου να αποκτήσει πληρέστερη παρουσία στη συγκεκριμένη κατηγορία το C-HR, η Toyota έχει φροντίσει να εντάξει στην γκάμα του την «καυτή» TRD έκδοση, της οποίας το ντεμπούτο αναμένεται επί ιαπωνικού εδάφους μέχρι το τέλους του έτους. Έχοντας λοιπόν ως δεδομένη την έλευση του C-HR TRD, προέκυψε και η διαρροή των πρώτων εικόνων του μοντέλου, από έγγραφο της μάρκας, που το παρουσιάζουν σαφώς πιο «επιθετικό» σε σχεδίαση με αλλαγές σε σχεδόν ολόκληρο το αμάξωμα.


Παρατηρούνται νέοι προφυλακτήρες με πιο αιχμηρή σχεδίαση και χαρακτηριστικό τον μεγάλο κεντρικό αεραγωγό με την κυψελοειδή γρίλια στο χαμηλότερο μέρος του προφυλακτήρα μπροστά, με το ασημί χρώματος σπόιλερ τοποθετημένο ακριβώς από κάτω, όπως και πλαστικά μέρη ως επικάλυψη των θόλων, που κάνουν πιο μυώδεις του ώμους του crossover. Το πάζλ των αισθητικών βελτιώσεων συμπληρώνεται με των μεγαλύτερων διαστάσεων μαύρες ζάντες και τους κόκκινους λασπωτήρες με τα λογότυπα της Toyota Racing Department.

Η «καυτή» έκδοση του C-HR τέλος, αναμένεται να έχει βελτιώσεις και κάτω από το καπό του μοντέλου, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο το τοπίο για το ποιος κινητήρας θα την εξοπλίζει. Δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια βελιτωμένη έκδοση του υβριδικού συστήματος με «καρδιά» τον 1.800άρη κινητήρα της μάρκας.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top