ΝΕΑ

Ανανεωμένο VW Golf Cabrio

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές δημιουργούν το ανανεωμένο Golf Cabriolet, παρόλο που δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η Volkswagen σχεδιάζει να το ξαναφτιάξει. Εσείς τι λέτε, θα θέλατε ένα νέο «ανοικτό» Golf;

Είναι γεγονός πως η Volkswagen δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Golf Cabriolet, καθώς το υπάρχον μοντέλο δεν έκανε ποτέ τη μετάβαση στην πλατφόρμα MQB, αποτελώντας ουσιαστικά κάτω από το «περιτύλιγμα» ένα έκτης γενιάς μοντέλο.

Επιπλέον, σε πρόσφατες δηλώσεις του το αφεντικό της φίρμας, Herbet Diess, είπε: «Πρέπει να απλοποιήσουμε τις προϊοντικές επιλογές στο επόμενο Golf και να έχουμε λιγότερες εκδόσεις, επειδή θέλουμε να μειώσουμε το κόστος». Αν και δεν ξεκαθαρίστηκε ποιες εκδοχές θα κοπούν, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το Golf Cabriolet θα μας αποχαιρετήσει.

Όλα αυτά δεν πτόησαν τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου VW Golf 7ης γενιάς, έφτιαξε ψηφιακά και το νέο Golf Cabriolet. Ακολουθώντας, λοιπόν, τη λογική της υπόλοιπης «οικογένειας», το ανοικτό Golf διαθέτει νέο πρόσωπο, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Φυσικά, η οροφή είναι όπως πάντα υφασμάτινη.


Δεν ξέρουμε αν τελικά αλλάξει κάτι στις αποφάσεις των Γερμανών και τελικά ο X-Tomi «δικαιωθεί» και το όραμά του περάσει στην παραγωγή. Και αν γίνει αυτό, θα παραμείνει ένα παλιό «ανοικτό» Golf ή θα περάσει στη νέα πλατφόρμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε χρόνο και χρήμα; Εσείς τι λέτε, θα θέλατε να δείτε τη νέα εκδοχή του VW Golf Cabriolet;


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top