ΝΕΑ

Βγάζει μάτια η νέα Toyota Supra!

Ένα από τα πιο αναμενόμενα κοινά project των τελευταίων ετών στην παγκόσμια αυτοκίνηση φαίνεται πως παίρνει… σάρκα και οστά. Τα πρωτότυπα δοκιμών της νέας Toyota Supra εμφανίστηκαν καμουφλαρισμένα, στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι θέμα 1-2 ετών το λανσάρισμα του αυτοκινήτου παραγωγής.

Πριν αρκετούς μήνες είχε εμφανιστεί και το… έτερον ήμισυ, δηλαδή το μοντέλο της BMW που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα και αναμένεται να λάβει το όνομα Ζ5. Η σχεδίαση της Supra θα είναι πάντως πιο προσγειωμένη σε σχέση με το εικονιζόμενο πρωτότυπο FT-1.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στα ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου λένε ότι η Supra θα κυκλοφορήσει και σε υβριδική έκδοση.

Οι πληροφορίες θέλουν την ιαπωνική μάρκα να επιλέγει υβριδικό σύστημα, το οποίο αφενός θα δώσει ώθηση στα δυναμικά χαρακτηριστικά της Supra και αφετέρου να περιορίσει κατανάλωση και ρύπους.


Δεν αποκλείεται να δούμε μία παραλλαγή του Multi Stage Hybrid System του Lexus LC 500h, το οποίο προσφέρει άμεση απόκριση σε κάθε πάτημα του γκαζιού.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top