ΝΕΑ

Η νέα Toyota Supra

Δείτε τη νέα Toyota Supra όπως τη συνέθεσαν ψηφιακά ανεξάρτητοι σχεδιαστές με βάση τις καμουφλαρισμένες εικόνες του μοντέλου. Σας ικανοποιεί για να αναγεννήσει το εμβληματικό sportscar;

Η αναγεννημένη Toyota Supra είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα sportscar των τελευταίων ετών. Μια προσμονή που αυξάνει όσο πληθαίνουν οι καμουφλαρισμένες εμφανίσεις του εμβληματικού μοντέλου, ειδικά από τους αμέτρητους φανατικούς λάτρεις του.

Η νέα Toyota Supra «συλλαμβάνεται» συχνά τις τελευταίες εβδομάδες να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο.

Μια παρέα φίλων από το φόρουμ SupraMKV συνέθεσαν ψηφιακά τη μορφή της νέας Toyota Supra. Έβαλαν στο «κοκτέιλ» μία δόση από το πρωτότυπο FT-1 που ξέρουμε πως θα επηρεάσει το μοντέλο, αλλά και μία ακόμα από το Toyota GT86.

Κατά τα λοιπά, υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως πριν από τρία και πλέον χρόνια, οι BMW και Toyota ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας, στην οποία θα στηριχθεί το νέο sportscar που θα πωλείται και από τις δύο φίρμες. Όπως ξέρετε, μάλλον, ήδη το γερμανικό θα λέγεται BMW Z5 και θα αντικαταστήσει την Z4 που βρίσκεται στην αγορά από το 2009.


Επιπλέον, η παραγωγή των δύο μοντέλων έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το 2018 στο εργοστάσιο της Magna Steyr στο Γκρατς της Αυστρίας. Τα σχέδια είναι η ετήσια παραγωγή και των δύο μοντέλων να βρίσκεται στις 60.000 μονάδες. Υπενθυμίζουμε πως στην ίδια μονάδα θα γίνεται του χρόνου, μέρος της παραγωγής της επόμενης BMW Σειρά 5.

Από τη στιγμή που η παραγωγή των νέων Supra / Z5 προγραμματίζεται για το 2018, αυτό σημαίνει πως η επίσημη παρουσίαση των δύο μοντέλων θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του 2017. Κατά τα φαινόμενα, τα εν λόγω μοντέλα θα έχουν κινητήρες της BMW, εκτός από την υβριδική έκδοση, την οποία θα τροφοδοτεί η Toyota και η οποία αναμένεται να έχει ισχύ κοντά στα 400 άλογα. Ήδη τις βλέπουμε τις κόντρες με το νέο Honda NSX

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top