ΝΕΑ

Η BMW ηλεκτρίζει τη γκάμα

Η BMW επιβεβαίωσε πως το 2019 θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ και ένα χρόνο αργότερα την αντίστοιχη εκδοχή της BMW X3. Δείτε τι σχεδιάζουν οι Βαυαροί για το ηλεκτρικό μέλλον…

Το ηλεκτρικό μέλλον έρχεται γοργά και οι εταιρείες σπεύδουν είτε να παρουσιάσουν τις πρώτες προτάσεις τους, είτε να επεκτείνουν την ήδη υπάρχουσα ηλεκτρική γκάμα τους.

Όπως η BMW, δηλαδή, που μετά τα «i» μοντέλα της, ετοιμάζεται να βάλει στην πρίζα και κάποια από τα «κανονικά» μοντέλα της. Ήδη με βάση παλαιότερες πληροφορίες, ξέρουμε πως έχει αποφασιστεί η ηλεκτρική εκδοχή της Σειράς 3.

Το αφεντικό της εταιρείας, Harald Krueger, επιβεβαίωσε ότι η BMW αναμένεται να μεγαλώσει την ηλεκτρική γκάμα της. H αρχή θα γίνει το 2019 με τo ηλεκτρικό ΜΙΝΙ, ενώ το 2020 θα ακολουθήσει η ηλεκτρική BMW X3. Τα εν λόγω μοντέλα πρόκειται να έχουν ανταγωνιστικές τιμές πώλησης και υψηλά επίπεδα αυτονομίας.

Η ηλεκτρική BMW X3 θα αποτελέσει την απάντηση των Βαυαρών στο νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV της Mercedes-Benz, το Generation EQ που μόλις παρουσιάστηκε στο Παρίσι. Το ΜΙΝΙ, από την άλλη, θα αντιμετωπίσει τα Opel Ampera-e και Renault ZOE, αλλά και την έκδοση παραγωγής του Volkswagen I.D. Concept.


Ο κος Kruegel τόνισε την υπεροχή της BMW απέναντι στους ανταγωνιστές της, καθώς αυτοί είναι στην πρώτη φάση της ηλεκτροκίνησης, ενώ η BMW στη δεύτερη. Η φίρμα είναι σε τροχιά να ηλεκτρίσει όλη τη γκάμα της, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία από την BMW.

mini-cooper-2015-1600-08


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top