ΝΕΑ

Κινέζικο BMW i3

Το BMW i3 είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν μπορεί εύκολα να αντιγραφεί, καθώς διαθέτει κορυφαία τεχνολογία αλλά και αμάξωμα με ιδιαίτερες γραμμές. Παρόλα αυτά οι Κινέζοι το τόλμησαν με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία… Δείτε το αποτέλεσμα.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που μία κινέζικη μάρκα αντιγράφει ένα ευρωπαϊκό αυτοκίνητο. Αλλες φορές οι αντιγραφές είναι επιτυχημένες και άλλες φορές είναι για γέλια και για κλάματα.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και το Yema B11, το οποίο προσπαθεί να αντιγράψει το BMW i3 αλλά μάλλον με λίγο… άκυρο τρόπο. Καταρχήν έχει βάλει στο αυτοκίνητο μπάρες οροφής και πόρτες που ανοίγουν κανονικά και όχι αντικριστά. Το εμπρός μέρος έχει αρκετές αλλαγές σε φώτα, μάσκα και προφυλακτήρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το πίσω μέρος.

Το προφίλ του αυτοκινήτου πάντως μοιάζει αρκετά με αυτό του BMW i3, ενώ οι διαστάσεις του είναι σχεδόν ίδιος με αυτές του γερμανικού μοντέλου.


Όσον αφορά τις εκδόσεις του, εδώ έχουμε την έκπληξη, καθώς αν και θα περιμέναμε από μία φθηνή απομίμηση να έχει ένα συμβατικό μοτέρ βενζίνης, εν τούτοις το B11 θα παραχθεί τόσο σε υβριδική όσο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Η πρώτη θα είναι 41 ίππων και η δεύτερη 68 ίππων (συνδυαστικά ηλεκτρικό μοτέρ και βενζινοκινητήρας 1,0 λτ.).

kineziko-i32

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top