ΝΕΑ

Λιγότερες εκδόσεις Golf

Από ότι φαίνεται, το επερχόμενο ανανεωμένο VW Golf θα προσφέρεται σε λιγότερες εκδόσεις αμαξώματος, ενώ μειωμένες θα είναι και οι επιλογές σε κινητήρες. Τι κρύβει αυτή η κίνηση των Γερμανών;

Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει η Volkswagen να αυξήσει τα κέρδη της, διέρρευσε πως το ανανεωμένο VW Golf που αναμένεται στο προσεχές διάστημα, θα έχει λιγότερες εκδόσεις από ότι σήμερα.

Σε συνέντευξή του το αφεντικό της φίρμας, Herbet Diess, είπε σχετικά: «Πρέπει να απλοποιήσουμε τις προϊοντικές επιλογές στο επόμενο Golf και να έχουμε λιγότερες εκδόσεις, επειδή θέλουμε να μειώσουμε το κόστος».

Αν και δεν ξεκαθαρίστηκε ποιες εκδοχές θα κοπούν, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το Golf Cabriolet θα μας αποχαιρετήσει. Υπάρχει όμως η πιθανότητα, εκτός από λιγότερα αμαξώματα, το ανανεωμένο Golf να έχει στη γκάμα του και λιγότερους κινητήρες, δίνοντας έμφαση στα υβριδικά σύνολα που ετοιμάζονται.


Είναι έτσι αρκετά πιθανό, το ανανεωμένο μικρομεσαίο της VW να εξοπλίζεται με δύο νέα 4κύλινδρα σύνολα 1.500 κ.εκ., αλλά και με ένα 3κύλινδρο 1.000άρι μοτέρ.

vw-golf-facelift-renderings-2

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top