ΝΕΑ

Νέα BMW X2

Λίγες ημέρες αφού η BMW μας σύστησε με το Concept X2, ανεξάρτητοι σχεδιαστές οραματίζονται την έκδοση παραγωγής του μοντέλου. Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον μικρό «αδελφό» των Χ4 και Χ6;

Η BMW ετοιμάζεται να αποκτήσει το τρίτο coupe – crossover (SAC: Sports Activity Coupe) όχημά της, το οποίο θα ονομαστεί Χ2. Οι Βαυαροί, μάλιστα, μας παρουσίασαν στο Παρίσι το Concept X2, δείχνοντάς μας πώς φαντάζονται την πιο νεανική εκδοχή της Χ1.

Αυτό το πρωτότυπο πήρε στα χέρια του ο ανεξάρτητος σχεδιαστής RemcoM και έφτιαξε ψηφιακά το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η έκδοση παραγωγής του μοντέλου.

Εξωτερικά, η Χ2 θα αντλήσει έμπνευση από τη νέα Χ1, ενώ θα ξεχωρίζει από αυτή κυρίως μέσω της πιο κυρτής πίσω γραμμής της οροφής. Ομοίως και στο εσωτερικό, η Χ2 θα δανειστεί πλήθος στοιχείων από την Χ1, με τα δύο οχήματα φυσικά να μοιράζονται το ίδιο πάτωμα. Οπότε, στάνταρ θα είναι η κίνηση μπροστά, ενώ θα υπάρχει η επιλογή και για σύστημα 4κίνησης.


Λέγεται πως οι πρώτες BMW X2 θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου το 2017 ή το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2018, ενώ φυσικά νωρίτερα η βαυαρική εταιρεία θα παρουσιάσει σε κάποια έκθεση αυτοκινήτου, την «κανονική» εκδοχή παραγωγής.

bmw-x2-rendering-2

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top