ΝΕΑ

Νέο Suzuki Swift

Με τον κύκλο ζωής της τρίτης γενιάς Suzuki Swift να πλησιάζει στο τέλος της, ξεκίνησαν οι φήμες για την επερχόμενη τέταρτη γενιά του μικρού ιαπωνικού μοντέλου. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες.

Είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα το ευρωπαϊκό τμήμα της Suzuki εργάζεται πάνω στη νέα γενιά του Swift. Πάνω σε αυτές τις πληροφορίες πρέπει να βασίστηκαν και ανεξάρτητοι σχεδιαστές και δημοσίευσαν δυο ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από το πώς μπορεί να δείχνει το νέο Suzuki Swift.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε στις συγκεκριμένες εικόνες οι σχεδιαστές προφανώς κινήθηκαν περισσότερο προς τις σπορ σχεδιαστικές γραμμές του Swift Sport, παρόλα αυτά δίνεται μια πολύ καλή πρώτη άποψη για το πώς μπορεί να δείχνει το μελλοντικό Swift.

Πέραν των ανανεώσεων στον εξωτερικό σχεδιασμό του μικρού της Suzuki, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα βασιστεί στην πλατφόρμα νέας γενιάς του Baleno, με αυξημένη ακαμψία και μειωμένο βάρος.


Σε ότι αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων που αναμένεται να εξοπλίζουν το επερχόμενο Swift, έντονη φημολογία υπάρχει γύρω από την ενδεχόμενη σύνθεσή της με τον 1.200άρη Dualjet ατμοσφαιρικό κινητήρα και το τρικύλινδρο turbo 1.000άρι μοτέρ, ενώ λύση οικονομίας καυσίμου θα αποτελέσει, σύμφωνα με τα όσα λέγονται, ένας εντελώς νέος turbo diesel κινητήρας που θα κατασκευαστεί in house από την ιαπωνική μάρκα και θα αντικαταστήσει τον 1.300αρη DDiS της Fiat.

Τέλος, το «καυτό» Swift Sport, όπως σας είχαμε αποκαλύψει αναμένεται να κρύβει κάτω από το καπό του τον υπετροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,4 λτ. με απόδοση 140 ίππων και 220 Nm ροπής, που έχουμε συναντήσει στο νέο Suzuki Vitara. Το επερχόμενο Suzuki Swift αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2017.

2017-suzuki-swift-2

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top