ΝΕΑ

Νέο VW Polo SUV

Με τις φήμες να φουντώνουν για τον ερχομό ενός νέου SUV από την VW με βάση το Polo, έχουμε αποκλειστικές εικόνες, για το τι μπορεί να έχει στο μυαλό της η γερμανική εταιρεία.

Η παρουσίαση του VW T-Cross στην τελευταία έκθεση της Γενεύης, οι φήμες για νέο μικρό crossover από τη γερμανική μάρκα έχουν φουντώσει. Όπως βλέπετε εξάλλου και από τις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας, το πρωτότυπο έχει δώσει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία του στο μελλοντικό SUV της μάρκας. Μάλιστα λέγεται ότι θα είναι μήκους 4,2 μέτρων, δηλαδή περίπου 20 εκατοστά μεγαλύτερο από το πάτωμα του υπάρχοντος VW Polo στο οποίο και θα βασίζεται.


Όπως μας έχει συνηθίσει η VW και αυτό το μοντέλο της να λανσαριστεί σε δυο εκδόσεις, την κανονική και την R line. Ο κινητήρας που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται κάτω από το καπό του SUV, είναι ο 1.000άρης τρικύλινδρος απόδοσης 115 ίππων, που έχουμε συναντήσει πρόσφατα στο Seat Ateca αλλά και στο ανανεωμένο Audi A3.

Η τελική ονομασία του μοντέλου δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά όλα κλίνουν προς ονομασία με πρώτο γράμμα το Τ με δημοφιλέστερα τα Teracor, Tribue, Taigun και Terasun. Το Polo SUV ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί τελικά, αναμένεται να λανσαριστεί το 2018.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top