ΝΕΑ

Ο ψηφιακός συνοδηγός της νέας Panamera (video)

Με 0-100 σε 3,6 sec και τελική ταχύτητα 306 km/h, η νέα Panamera Turbo διεκδικεί τον τίτλο του πιο γρήγορου πολυτελούς sedan στον πλανήτη. Η Porsche περιλαμβάνει στον προαιρετικό εξοπλισμό της δεύτερης γενιάς του Gran Turismo την τεχνολογία υποβοήθησης του οδηγού, InnoDrive. Λαμβάνοντας στοιχεία από το σύστημα πλοήγησης, από ραντάρ και κάμερα, υπολογίζει σε μηδενικό χρόνο τις ιδιαιτερότητες του δρόμου για τα επόμενα 3 km!

Προτείνει την ιδανική αλλαγή σχέσης, τα σημεία επιτάχυνσης και επιβράδυνσης, ενώ το Adaptive Cruise Control διατηρεί σταθερή την ταχύτητα από το προπορευόμενο όχημα. Σαν να έχεις δηλαδή συνεχή ενημέρωση από τους… μηχανικούς της Porsche.

Η Turbo εφοδιάζεται με τον 4λιτρο V8 biturbo απόδοσης 550 ίππων, ενώ πιο κάτω στη γκάμα βρίσκονται η Panamera 4S με τον 2.9 V6 biturbo 440 ίππων και η 4S diesel με 4λιτρο V8 ισχύος 422 ίππων (0-100 σε 4,2 και 4,3 sec, αντίστοιχα). Όλοι οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν τόσο με την μόνιμη τετρακίνηση όσο και με το 8τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK.Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top