ΝΕΑ

Σεντάν Crossover από την Qoros

Η Qoros, η μοναδική κινέζικη εταιρεία που διαθέτει μοντέλα στην ευρωπαϊκή αγορά έως αυτή τη στιγμή, ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο σεντάν crossover μοντέλο της.

Μπορεί τα κινέζικα μοντέλα να μην έχουν καθόλου απήχηση στο ευρωπαϊκό κοινό, ωστόσο οι εγχώριοι τοπικοί κατασκευαστές παρουσιάζουν συνεχώς νέες προτάσεις, με τα οποία στοχεύουν να καλύψουν κυρίως τις αγορές της Ασίας.

Η Qoros, όντας ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Κίνα, αλλά και ο μοναδικός που έχει παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά (το Qoros 3 sedan ήταν το πρώτο κινέζικο μοντέλο που απέσπασε 5 αστέρια στον Euro NCAP), παρουσιάζει το πρώτο σεντάν crossover μοντέλο της. Το Qoros 3 GT Crossover κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Κουανγκτσόου και διακρίνεται για την ελκυστική σχεδίασή του: σεντάν αμάξωμα, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και off road χαρακτηριστικά. Το μοντέλο εφοδιάζεται, όπως και άλλα μοντέλα της κινέζικης φίρμας, με τούρμπο κινητήρα 1,6 λίτρων και απόδοση στα 156 άλογα.


Επίσης, η Qoros θα παρουσιάσει στη συγκεκριμένη έκθεση και το πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο, το 3 Q-Lectric concept, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για ένα μοντέλο παραγωγής , το οποίο θα λανσαριστεί στην τοπική αγορά για να ανταγωνιστεί το Chevrolet Bolt. H Qoros υποστηρίζει ότι το ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής θα έχει αυτονομία γύρω στα 350 χιλιόμετρα, τελική ταχύτητα 162 χλμ./ώρα και 0-100 χλμ./ώρα σε 7 δευτερόλεπτα.

qoros-sedan-electric


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top