ΝΕΑ

Τα σχέδια της SsangYong

Η SsangYong μέσω του αφεντικού της, μας ενημερώνει για το προσεχή πλάνα της. Δείτε τι «μαγειρεύουν» οι Κορεάτες και μάθετε πώς θα εμπλουτίσουν τη γκάμα τους.

H SsangYong μας επέδειξε τις προθέσεις της στο Παρίσι, παρουσιάζοντας το LIV-2 Concept, το οποίο αποτελεί προπομπό του επόμενου Rexton. Στην SUV γκάμα της φίρμας θα υπάρχει και ένα επταθέσιο μοντέλο, το οποίο θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Land Rover Discovery Sport, Kia Sorento και Hyundai Santa Fe.

Η κορεάτικη φίρμα φτιάχνει αυτή την περίοδο δύο πλατφόρμες. Μια αυτοφερόμενη για μοντέλα όπως το Tivoli και μία τύπου σκάλας για μεγαλύτερα SUV, όπως το Rexton. Ο CEO της SsangYong Motor Company, Johng-sik Choi, δήλωσε σε συνέντευξή του: «Θα δημιουργήσουμε μια μεσαία παγκόσμια αυτοφερόμενη πλατφόρμα, για να στήσουμε εκεί στα επόμενα πέντε χρόνια ένα SUV και ένα MPV.».


Το αφεντικό της φίρμας, συνέχισε λέγοντας: «Ως ένας off-road παίκτης, θα θέλαμε να κρατήσουμε ένα όχημα με σασί, αλλά τελείως εκμοντερνισμένο. Θα μας διαχωρίζει από τους άλλους.». Ο SsangYong CEO επιβεβαίωσε επίσης πως η παραγωγή της εταιρείας θα ανέβει στις 500.000 ετησίως, χρησιμοποιώντας τη δική της τεχνολογία, αλλά και αυτή της «μαμάς» Mahindra.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top