ΝΕΑ

Τετράθυρη Mercedes-AMG

Η Mercedes-AMG θέλει να τα βάλει με την Porsche Panamera και για αυτό ετοιμάζει για το 2019, την τετράθυρη GT 4, ένα μοντέλο που θα κάνει ακόμα και τη νέα Mercedes-AMG E 63 των 612 ίππων, να δείχνει «λίγη».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Mercedes-AMG σκέφτεται να φτιάξει το δικό της τετράθυρο μοντέλο, το οποίο θα κάνει ακόμα και τη νέα Mercedes-AMG E 63 των 612 ίππων, να δείχνει «λίγη».

Βάσει της ίδιας πηγής, η ΑMG σχεδιάζει να ονομάσει το εν λόγω όχημα GT 4, ώστε να δημιουργεί τους απαραίτητους δεσμούς με τη δίθυρη GT. Μάλιστα, η Mercedes ενδέχεται να παρουσιάσει του χρόνου το αυτοκίνητο ως πρωτότυπο, βάζοντάς το στη σειρά Vision. Η έκδοση παραγωγής θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο το 2019.

Λέγεται πως η GT 4 θα πάρει σχεδιαστικά στοιχεία από την GT, κάτι που αποτυπώνει ψηφιακά και η σπουδή του Theophilus Chin. Κάτω από το αμάξωμα θα «κρύβεται» η πλατφόρμα MRA, που χρησιμοποιούν οι C-, E- και S-Class. Επιπλέον χρήση αλουμινίου στο μοντέλο της AMG, θα κρατήσει το βάρος χαμηλά, ενώ θα διαθέτει και δική του αποκλειστική ανάρτηση.


Για την κίνηση θα είναι υπεύθυνο το 4λιτρο biturbo V8 μοτέρ, το οποίο θα αποκτήσει ήπια υβριδικά χαρακτηριστικά, κερδίζοντας μερικούς επιπλέον ίππους, από τους 612 που αποδίδει στην Ε 63, από την οποία θα προέρχεται το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το σύστημα τετρακίνησης.

amg-4dr-2

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top