ΝΕΑ

Το θηρίο της Rezvani με τα 500 άλογα

Με σχεδίαση από άλλο πλανήτη και 500 άλογα ιπποδύναμη, η «κλειστή» version του Rezvani Beast έκανε την εμφάνισή της στην έκθεση του Λος Αντζελες.

Η αμερικάνικη εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακά sportscar, που τραβούν την προσοχή με τη σχεδίασή τους. Έτσι, θέλοντας και πάλι να εντυπωσιάσει, παρουσίασε στην έκθεση του Λος Αντζελες το νέο της δημιούργημα που ακούει στο όνομα Beast Alpha. Ουσιαστικά πρόκειται για την κλειστή έκδοση του Rezvani Beast που λανσαρίστηκε πέρυσι, το οποίο χρησιμοποιεί πλαίσιο αλουμινίου δανεισμένο από την Lotus. Στα highlights του μοντέλου, εκτός της δυναμικής του σχεδίασης, συμπεριλαμβάνεται και ο πρωτότυπος τρόπος με τον οποίο ανοίγουν οι πόρτες, οι οποίες σύρονται προς τα έξω (η εταιρεία τις ονομάζει SideWinder).

Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει και πάλι ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,4 λίτρων (προέλευσης Honda) το οποίο αποδίδει 500 άλογα. Ένα νούμερο ικανό για να προσφέρει στο αμάξωμα των 884 κιλών τελική ταχύτητα 280 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 σε 3,2 δλ. Eπίσης, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ διαφορετικών προγραμμάτων οδήγησης. Το cockpit χαρακτηρίζεται από ένα μινιμαλιστικό και επιθετικό design, με πολλές εισαγωγές ανθρακονημάτων και επενδύσεων Alcantara. Παράλληλα στον εξοπλισμό του μοντέλου βρίσκονται αρκετά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως κλιματισμός, Apple CarPlay, αερόσακοι και πολλά άλλα. Για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν το θηρίο της Rezvani, η τιμή εκκίνησης τοποθετείται στα 200.000 δολάρια.


rezvan-beast-alpha-door3

rezvani-beast-alpha-interior


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top