ΝΕΑ

Υπο-φίρμα Audi Sport

Ούτε το R8, ούτε τα RS μοντέλα φαίνεται πως είναι αρκετά για την Audi, με την εταιρεία να φέρεται έτοιμη να παρουσιάσει μια νέα υπο-φίρμα με ακόμα πιο σκληροπυρηνικά οχήματα επιδόσεων.

Υπάρχει μια νέα υπο-φίρμα επιδόσεων που ετοιμάζεται στους κόλπους του Volkswagen Group. Λόγος γίνεται για την Audi Sport, η οποία θα ενώσει όλα τα καυτά μοντέλα της εταιρείας, από το R8 έως τα RS μοντέλα.

Σε συνέντευξή του στο περιθώριο της έκθεσης Παρισιού, ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Stephan Reil, υπαινίχθηκε πως η Audi θα μπορούσε να λανσάρει σκληροπυρηνικές εκδόσεις των RS οχημάτων.

Ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί κάτι, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν ρωτήθηκε αν το TT RS θα ήταν ένας καλός υποψήφιος, απάντησε πως ίσως το κάνουν με το RS3, ίσως με κάποιο άλλο μοντέλο.


Τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι ένας βασικός πυλώνας της έκθεσης και ο κος Reil αποκάλυψε πως η Audi Sport δεν αντιτίθεται στην ιδέα. Τόνισε μάλιστα πως «η ερώτηση δεν είναι αν θα το κάνουμε, αλλά το πότε», ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως προς το παρόν η ηλεκτροκίνηση δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά ενός RS μοντέλου.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top