ΝΕΑ

BMW i8 πακέτο με e-Bike

Αν ετοιμάζεστε να …πάρετε τη νέα BMW i8 Protonic Dark Silver Edition, ρίξτε μια ματιά και στο ασορτί ηλεκτρικό ποδήλατο, το Cruise e-Bike Protonic Dark Silver. Σπεύσατε μόνο, γιατί θα φτιαχτούν μόλις 300…

H BMW παρουσίασε στο Παρίσι τη νέα i8 Protonic Dark Silver Edition. Πλάι της στο εκθεσιακό περίπτερο, ήταν και ένα ασορτί ποδήλατο περιορισμένης παραγωγής, το ηλεκτρικό Cruise e-Bike Protonic Dark Silver. Διαθέτει την ίδια αποκλειστική απόχρωση, ενώ οι τροχοί έχουν φινίρισμα Electric Blue.

Φέρει 10 ταχύτητες, μπαταρίες 400 Wh και 4 προγράμματα στο «hybrid drive», 4 τρόπους δηλαδή να κάνεις πετάλι. Η αυτονομία φτάνει τα 100 χλμ στο eco mode, ενώ στον αντίποδα στο turbo mode έχει τελική 25 χλμ./ώρα. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας διαρκεί περίπου 3,5 ώρες, κάτι που μπορεί να γίνει πάνω στο ποδήλατο ή μόνη της.


Δημιουργήθηκε από την BMW Lifestyle και θα φτιαχτεί σε μόλις 300 αντίτυπα, καθένα από τα οποία θα φέρει πιστοποιητικό και σπέσιαλ σηματάκι. Κοστίζει 3.500 ευρώ, 400 ευρώ δηλαδή παραπάνω από το κανονικό ποδήλατο. Σε ό,τι αφορά στην BMW i8 Protonic Dark Silver Edition, τέλος, αυτή θα ξεκινήσει να παράγεται τον Δεκέμβριο, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στις αρχές του επόμενου έτους.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top