ΝΕΑ

Δασκάλα σώθηκε από θαύμα χάρη σε ένα Golfακι!

«Άγιο είχε» μια δασκάλα από το Έσεξ στη Βρετανία, όταν το Volkswagen Golf της βρέθηκε κάτω από ένα φορτηγό.

Η 39χρονη δασκάλα Katie Holt, από το Έσεξ της Βρετανίας, οδηγούσε σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας για να πάει στην δουλειά της, όταν ξαφνικά, ένα μεγάλο φορτηγό που είχε κολλήσει πίσω της, χτύπησε με δύναμη το αυτοκίνητο της με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί κάτω από τις ρόδες προπορευόμενου φορτηγού.

Όταν οι πρώτες βοήθειες και η αστυνομία έφθασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι υπάρχει ένα VW Golf κάτω από το φορτηγό.

Όμως, η Holt μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, αφού επέζησε! Η νεαρή δασκάλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στη μέση και με σπασμένο το αριστερό της χέρι . Μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σπίτι της μητέρας της για να αναρρώσει.


Όπως δήλωσε η ίδια στον βρετανικό Τύπο πέρασαν δύο μήνες μετά το ατύχημα για να βρει την μνήμη της και να μπορέσει να περπατήσει, όμως, εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα από την δυνατή σύγκρουση. Όταν είδε τις φωτογραφίες με το δικό της αυτοκίνητο αγνώριστο, η 39χρονη δήλωσε: «Είμαι τυχερή που είμαι εδώ».


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top