ΝΕΑ

H 5άρα της Alfa Romeo

Μπορεί η Alfa Romeo να μην κατάφερε ποτέ να τα βάλει με το γερμανικό ανταγωνισμό στην κατηγορία των πολυτελών σεντάν, φαίνεται όμως πως ήρθε η ώρα να πάρει το αίμα της πίσω.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η Alfa Romeo ετοιμάζει την επίθεσή της σε πολλές κατηγορίες, στις οποίες μέχρι σήμερα κυριαρχούσαν οι Γερμανοί και φαίνεται έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της.

Η αρχή έγινε με την Giulia και το χρόνο της στο Nurburgring, ενώ βρισκόμαστε ήδη πολύ κοντά στην παρουσίαση της Stelvio, του πρώτου SUV της μάρκας, το οποίο οι Ιταλοί λένε πως θα πάρει το ρεκόρ της Porsche Cayenne, επίσης στο Nurburgring.

Η επίθεση των Ιταλών όμως δεν σταματά εκεί, καθώς έχουν ακόμη ένα μοντέλο στα σκαριά, το οποίο είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει την ονομασία Alfetta και θα εκπροσωπήσει τη μάρκα στην κατηγορία των πολυτελών σεντάν. Μία κατηγορία στην οποία αναμφίβολα πρωταγωνιστούν οι Γερμανοί με τα Audi A6, BMW Σειρά 5 και Mercedes E-Class. Στην Alfa όμως πλέον έχουν ένα καλό πάτωμα ως βάση, αυτό της Giulia, το οποίο θα δούμε και στη Stelvio, ενώ και τα μοτέρ θα είναι τα ίδια. Επομένως θα μιλάμε για ένα άκρως ανταγωνιστικό, πισωκίνητο αυτοκίνητο, το οποίο δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τον γερμανικό ανταγωνισμό.


Όσον αφορά την εμφάνισή του, εδώ το βλέπουμε σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, από ιταλικό μέσο, το οποίο επικαλείται πληροφορίες μέσα από την Alfa Romeo. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι αρκετά κοντά αισθητικά με την Giulia, μόνο που οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες.

alfettanew-1


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top