ΝΕΑ

Honda WR-V: Το Jazz ψήλωσε

Το Honda WR-V θα κάνει το ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ενώ εδώ το βλέπουμε για πρώτη φορά μέσα από επίσημη εικόνα και συγκεκριμένα σκίτσο.

Η Honda είναι γνωστό πως ετοιμάζει ένα μικρό crossover, το οποίο θα τοποθετηθεί στην γκάμα της κάτω από το HR-V. Αυτό θα ονομάζεται WR-V (Winsome Runabout Vehicle) και θα βασίζεται στο πάτωμα του Jazz.

Πλέον για πρώτη φορά η ιαπωνική μάρκα δίνει και επίσημη εικόνα, για την ακρίβεια σκίτσο, από το μοντέλο της, θέλοντας να μας δώσει μία πρώτη γεύση από αυτό. Όπως φαίνεται λοιπόν και στην εικόνα αυτή, οι δυναμικές γραμμές του WR-V το αποστασιοποιούν πλήρως σχεδιαστικά από το Jazz, ενώ κυρίαρχο στοιχείο του είναι το έντονα ανάγλυφο αμάξωμά του. Ειδικά στο εμπρός μέρος η σχεδίαση είναι επιθετική, με δυναμικές γραμμές και μεγάλους αεραγωγούς και ελπίζουμε να μην είναι έτσι μόνο στο σκίτσο, αλλά και στην πραγματικότητα.


Κάτω από το καπό του μελλοντικού crossover της Honda, θα βρίσκεται, όπως λένε οι πληροφορίες μας ο i-VTEC FlexOne κινητήρας των 1,5 λίτρων των 116 ίππων με 149 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται, είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, είτε με αυτόματο CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Το WR-V θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 8 Νοεμβρίου, ενώ θα δραστηριοποιηθεί εμπορικά στην Λατινική Αμερική. Πάντως, δεν βλέπουμε το λόγο, τουλάχιστον από το σκίτσο, γιατί να μην έρθει και στην Ευρώπη.

Εσείς τι λέτε; Θα είχε τύχη στην εδώ αγορά;

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top