ΝΕΑ

Huracan Super Trofeo

Δεν ξέρουμε αν η Lamborghini Huracan Super Trofeo των 620 ίππων είναι το καλύτερο αγωνιστικό όχημα του κόσμου. Σίγουρα, πάντως, είναι από τα πιο όμορφα, ειδικά η εκδοχή που κατέφθασε στο Χονγκ Κονγκ και η οποία μοιάζει με Stealth εδάφους…

Μια εκπληκτική Lamborghini Huracan Super Trofeo, έφτασε στις ακτές του Χονγκ Κονγκ. To αγωνιστικό όχημα δημιουργήθηκε για το πρωτάθλημα Lamborghini Blancpain Super Trofeo, ενώ πλέον αποτελεί περιουσία της εταιρείας Kingsway Cars Limited, η οποία είναι και ο επίσημος διανομέας της Lamborghini στην περιοχή.

Οι ιδιοκτήτες δεν ξεκαθάρισαν αν θα συμμετάσχουν με το αμάξι στη σειρά Lamborghini Blancpain Super Trofeo Asia. Το αυτοκίνητο πάντως έγινε με τιμές δεκτό στο Χονγκ Κονγκ, ποζάροντας πλάι στην περιορισμένης παραγωγής Huracan Avio.

lamborghini-hong-kong-4


Η Huracan Super Trofeo δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Dallara Engineering, αποτελώντας την πρώτη αγωνιστική εκδοχή της Huracan, η οποία λίγους μήνες αργότερα απέκτησε και την έκδοση GT3. Ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων, αποδίδει 620 αντί για 610 ίππους, ενώ περίπατο πήγε το σύστημα τετρακίνησης.

Όπως και ο πρόγονός της, η Gallardo Super Trofeo, η αγωνιστική Huracan διαθέτει πληθώρα αεροδυναμικών στοιχείων, από τα οποία ξεχωρίζουν η πίσω αεροτομή, ο διαχύτης, το εμπρόσθιο σπλίτερ και οι πλευρικές ποδιές.

lamborghini-hong-kong-9


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top