ΝΕΑ

Jaguar I-Pace από τη Magna Steyr

Στο Γκρατς της Αυστρίας, στο εργοστάσιο της Magna Steyr, θα κατασκευάζεται από το 2018 το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Jaguar, η I-Pace. Δείτε τι άλλο γίνεται στην περίφημη αυτή μονάδα της Ευρώπης.

Ο επικεφαλής της Jaguar Land Rover (JLR), Ralf Speth, επιβεβαίωσε πως η Magna Steyr θα κατασκευάσει το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Jaguar, την I-Pace, στην Αυστρία.

Το βρετανικό ηλεκτρικό crossover, έκανε ντεμπούτο στο LA Auto Show, ως πρωτότυπο, με τη Jaguar να σχεδιάζει να το περάσει στην παραγωγή το 2018. Πέρσι, η JLR υπέγραψε συμβόλαιο με την Magna Steyr, για να φτιάξει δύο μοντέλα της στο εργοστάσιο του Γκρατς. Τώρα ξέρουμε το ένα, την Jaguar I-Pace.

Ο κος Speth, δεν αποκάλυψε αν το δεύτερο μοντέλο της Αυστρίας θα είναι επίσης ηλεκτρικό ή αν θα είναι της Land Rover. Σε κάθε περίπτωση, η Magna Steyr έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για δύο μοντέλα, με τις προβλέψεις να μιλάνε για ετήσιο ρυθμό παραγωγής περίπου 13.000 I-Pace το 2019.


Προς το παρόν, η Magna κατασκευάζει τη Mercedes G-Class και το ΜΙΝΙ Countryman, με το τελευταίο να σταματάει φέτος από την Αυστρία, ώστε να χωρέσει η νέα BMW Σειρά 5. Υπενθυμίζουμε πως στο Γκρατς θα φτιάχνονται και οι Toyota Supra – BMW Z5.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top