ΝΕΑ

Lambo Huracan bodybuilder

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος της Liberty Walk παρουσιάζει τη δικιά του πρόταση για την Lamborghini Huracan, η οποία φυσικά ξεχωρίζει για το πρησμένο body kit –σήμα κατατεθέν- του οίκου.

Η Liberty Walk, ο βελτιωτικός οίκος εξ Ιαπωνίας που φημίζεται για τις πολύ extreme δημιουργίες του, με πρησμένα body kit, αυτή τη φορά περιέλαβε μια Lamborghini Huracan, δίνοντάς της πολύ πιο μυώδη εμφάνιση.

Κατά τα γνωστά πρότυπα της Liberty Walk, το bodykit της Lamborghini Huracan αποτελείται από ένα νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές, μια νέα πίσω αεροτομή (σε δύο σχέδια), αλλά και τα χαρακτηριστικά πρόσθετα των πλαϊνών φτερών της εταιρείας. Φυσικά η εταιρεία μίκρυνε την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος με νέες αεραναρτήσεις της Airrex.

Παράλληλα, η Liberty Walk δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει όλα τα παραπάνω σε fiberglass ή ενισχυμένο με ανθρακονήματα πολυμερές (CFRP), ώστε να μην επιβαρυνθεί το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.


Στο πεδίο του κινητήρα, η ιαπωνική φίρμα αφήνει χωρίς αλλαγές τον 5,2 λίτρων V10 ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα της Lamborghini, ο οποίος αποδίδει 610 άλογα και προσφέρει καταιγιστικές επιδόσεις (π.χ. 0-100 σε 3,2 δευτερόλεπτα και 0-200 σε 9,9 δευτερόλεπτα).

Από πλευράς τιμής, το κόστος για το πλήρες bodykit είναι 26.226 ευρώ εάν επιλεγεί το fiberglass ή 30.157 ευρώ για το CFRP. Η αερανάρτηση κοστίζει επιπλέον 8.645 ευρώ.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top