ΝΕΑ

Mercedes για παιχνίδι

H νέα Mercedes-AMG E63 θα εφοδιάζεται με μία διαφορετική εκδοχή του Drift Mode που έχουμε δει και στο Ford Focus RS.

H Ford επινόησε τον όρο «Drift Mode» για το τετρακίνητο Focus RS, το οποίο προσαρμόζει το στήσιμο του αυτοκινήτου, ώστε να μπορεί να driftάρει ανετότερα και ασφαλέστερα. Φαίνεται λοιπόν πως και η Mercedes θέλει να ενσωματώσει κάτι αντίστοιχο στην ερχόμενη AMG E63.

Το προγραμματισμένο ντεμπούτο της AMG E63 είναι στις αρχές του 2017 και είναι το πρώτο μοντέλο Ε63 που θα έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς και όχι μόνο στους πίσω. Ωστόσο με την παραλλαγή του Drift Mode, ο οδηγός θα μπορεί να μεταφέρει όλη τη δύναμη του οχήματος στους πίσω τροχούς.


Μάλιστα ο πρόεδρος της φίρμας, Tobias Moers, επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας για τη νέα E63 AMG: «Είναι τετρακίνητη και πρόκειται να της βάλουμε και drift mode». Επιπλέον ο Moers τόνισε πως το drift mode, όχι μόνο θα κάνει πιο εύκολα την Ε63 να πλαγιολισθαίνει, αλλά θα γίνει και πιο γρήγορο στην πίστα. Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα κάνει χρόνο στο Ring κάτω από 7 λεπτά και 50 δλ.

Όσον αφορά τώρα στην ιπποδύναμη η νέα E63 θα έχει παραπάνω από 600 ίππους, αρκετούς περισσότερους από τον προκάτοχό της που έχει 557 ίππους.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top