ΝΕΑ

Nέο Volkswagen CC

Μετά από 9 σχεδόν χρόνια παρουσίας του Passat CC στην αγορά, η Volkswagen τερματίζει την παραγωγή του και παράλληλα ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του.

Το νέο Volkswagen Passat CC ή απλά CC –ή όπως τελικά θα ονομαστεί- θα βασιστεί αισθητικά στο πρωτότυπο Sport Coupe Concept που μας παρουσίασε το 2015 η εταιρεία, στην έκθεση της Γενεύης. Το μοντέλο πραγματοποιεί ήδη δοκιμές στο δρόμο καμουφλαρισμένο και εμείς εξασφαλίσαμε για σας τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές του εικόνες. Το VW CC αναμένουμε να είναι εντυπωσιακό και επιβλητικό τόσο μέσω των μεγάλων του διαστάσεων, όσο κυρίως μέσω της σχεδίασής του. Το εμπρός μέρος προβάλλει ένα περισσότερο εκλεπτυσμένο ύφος μέσω της μεγάλης χρωμιομένης μάσκας και των εντυπωσιακών φωτιστικών σωμάτων, ενώ δεν λείπει και ο δυναμισμός που τονίζεται από τον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές. Το πίσω μέρος είναι κομψό και τονίζει την δυναμική του συνόλου μέσω της κεκλιμένης οροφής και των έντονων νεύρων στο τελείωμα του πίσω όγκου και του προφυλακτήρα. Η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου αναμένεται μέσα στο 2017 (πιθανόν στην έκθεση της Φρανκφούρτης).


Αν και είναι ακόμα νωρίς για τα τεχνικά του επόμενου VW CC, θεωρείται δεδομένο ότι η γκάμα του θα περιλαμβάνει τους γνωστούς TSI βενζινοκινητήρες του ομίλου και τους TDI των 1,6 και 2,0 λίτρων που εφοδιάζουν και την υπάρχουσα γενιά του Passat. Πιο συγκεκριμένα ο βασικός κινητήρας βενζίνης θα είναι ο 1,4 TSI με 150 ίππους ενώ στα diesel ο 1,6 TDI με τους 115 ίππους. Οι TSI των 1,8 και 2,0 λίτρων με απόδοση 180 και 211 ίππους όπως και ο δίλιτρος TDI των 150 και 190 ίππων θα συνεχίσουν και στο VW CC, ενώ στην κορυφή της γκάμας κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται η plug-in hybrid έκδοση GTE του Passat με απόδοση 217 ίππων από τον κινητήρα 1,4 λίτρων και τα ηλεκτρικά μοτέρ. Η τετρακίνηση 4Motion τέλος, θα δώσει το παρών σε όλες τις κορυφαίες εκδόσεις του.

vw-cc-scoop2


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top