ΝΕΑ

Νεκρή μία ηλικιωμένη από οδηγό που έπαιζε Pokemon Go!

Αν κάποιος σας φαίνεται αστείος ή περίεργος ψάχνοντας Pokemon, ο ίδιος άνθρωπος γίνεται εγκληματίας όταν παίζει Pokemon Go καθώς οδηγεί. Το κακό δεν άργησε να έρθει και χτύπησε στην «πατρίδα» του παιχνιδιού, την Ιαπωνία, όπου έχουμε και τον πρώτο νεκρό.

Σε όλο τον κόσμο υπάρχει προβληματισμός γύρω από το παιχνίδι – μανία Pokemon Go, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν να τα βρουν οδηγώντας ή διασχίζοντας πεζοί έναν δρόμο.

Μόνο στην «πατρίδα» του την Ιαπωνία έχουν αναφερθεί 79 ατυχήματα, από τις 22 Ιουλίου που λανσαρίστηκε το παιχνίδι, ενώ 1.140 οδηγοί έχουν συλληφθεί να παίζουν πίσω από το τιμόνι.

Νομοτελειακά το κακό δεν θα αργούσε να έρθει στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, καθώς την περασμένη εβδομάδα στην επαρχία της Tokushima είχαμε και τον πρώτο νεκρό.

Ο 39 ετών Keiji Gooh, χτύπησε δύο γυναίκες που επιχείρησαν να διασχίσουν το δρόμο. Η μία πέθανε επιτόπου στα 72 της, ενώ η 60χρονη φίλη της έσπασε το ισχίο της. Ο οδηγός παραδέχθηκε πως έπαιζε Pokemon Go.


Η εταιρεία Niantic Inc. που βρίσκεται πίσω από το παιχνίδι, φέρεται να έδωσε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της νεκρής. Φαίνεται πως είναι το πρώτο θύμα παγκοσμίως από τη νέα «τρέλα» που έχει κατακτήσει τον πλανήτη. Ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όταν συνδυαστεί με την οδήγηση, μετατρέπεται σε φονικό όπλο.

pokemon-go-2


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top