ΝΕΑ

Πολύ τυχερός νταλικέρης στην Κίνα!

Φορτηγό που μεταφέρει Crossovers κρέμεται στην άκρη του γκρεμού μετά από ατύχημα και σώζεται από σίγουρη πτώση χάρη στην καρότσα και το βάρος της.

Μπορεί αρκετοί να αμφισβητούν την ασφάλεια που προσφέρει η αυτόνομη οδήγηση, ωστόσο στην Κίνα μάλλον θα έβρισκε εφαρμογή στις μεταφορές, αφού οι οδηγοί φορτηγών δεν φαίνεται να έχουν τα προσόντα να κουμαντάρουν θηριώδη οχήματα. Τρανό παράδειγμα το τελευταίο ατύχημα που συνέβη στην επαρχία της Γκουανγκντόγκ.

Εκεί ο οδηγός ενός τράκτορα που ρυμουλκούσε βαγόνια μεταφοράς αυτοκινήτου φορτωμένα με Crossover μοντέλα, απλά παρέκκλινε της πορείας του πάνω σε μια γέφυρα, έπεσε στο πλαϊνό τοιχίο και βρέθηκε να κρέμεται πάνω από γκρεμό 150 μέτρων. Ευτυχώς για αυτόν τα βαγόνια είχαν αρκετά μεγάλο βάρος με αποτέλεσμα να συγκρατήσουν τον τράκτορα και να μην κάνει ελεύθερη πτώση στο γκρεμό, κάτι που αναμφίβολα θα είχε αποβεί θανάσιμο για τον οδηγό. Ωστόσο ακόμα και έτσι η φωτογραφία της καμπίνας να κρέμεται στον γκρεμό είναι από μόνη της αρκετά τρομακτική.


Σύμφωνα με τον τύπο της Κίνας κανείς δεν τραυματίστηκε από το ατυχές συμβάν, ωστόσο η διαδικασία διάσωσης του οδηγού κράτησε αρκετές ώρες και αυτό γιατί χρειάστηκε να κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας που βρισκόταν το φορτηγό και να ενεργοποιηθεί γερανός βαρέων οχημάτων.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top