ΝΕΑ

Στην Γερμανία η μεγαλύτερη παρέλαση smart στην ιστορία!

Το Αμβούργο, στο βόρειο άκρο της Γερμανίας, πλημμύρισε από χιλιάδες smart το διήμερο 26-27 Αυγούστου, στη μεγαλύτερη συγκέντρωση κατόχων του εμβληματικού πλέον αυτοκινήτου πόλης.

Συνολικά στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν 3.167 άτομα και 1.635 αυτοκίνητα, στην μεγαλύτερη παρέλαση που έγινε ποτέ από μοντέλα της smart.

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε γίνει στο Κασκάι της Πορτογαλίας το 2014, με 1.427 αυτοκίνητα smart. Το «μενού» των εκδηλώσεων περιελάμβανε μουσική, φαγητό, αγορά, διαγωνισμούς, αλλά και επίσκεψη από τις χρυσές ολυμπιονίκες του Ρίο στο beach volley. Οι Γερμανίδες Laura Ludwig και Kira Walkenhorst εμφανίστηκαν με ένα χρυσό smart fortwo cabrio.

Beachvolleyball-Duo Laura Ludwig und Kira Walkenhorst auf der smart times 2016 Hamburg ;  Beach volleyball team Laura Ludwig and Kira Walkenhorst at the smart times 2016 Hamburg ;


Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα ειδικά τροποποιημένα smart, από monster truck μέχρι popemobile. Η επόμενη εκδήλωση του smart times θα γίνει το καλοκαίρι του 2017 στην παραθαλάσσια πόλη Σαλού της Ισπανίας.

smart-biggest-parade-6


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top