ΝΕΑ

Tο «λαίμαργο» Nissan Micra

Στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο θα αποκαλυφθεί η ειδική Midnight Edition του Micra, με το ογκώδες μπροστινό μέρος.

Η Nissan Design Estúdio Rio in Brazil δημιούργησε την Midnight Edition για το March, που για όσους δεν το γνωρίζουν είναι η ονομασία του Micra στην Βραζιλία. Το χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής, είναι η τεράστια μπροστινή μάσκα με τον γιγάντιο αεραγωγό , ο οποίος θυμίζει έντονα στόμα έτοιμο να καταβροχθίσει τη λεία του.

Η Nissan δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικά με βελτιωμένη απόδοση, οπότε υποθέτουμε πως ο αεραγωγός είναι πιο πολύ διακοσμητικός, παρά για να μεταφέρει αέρα στον κινητήρα. Παράλληλα οι σχεδιαστές επέλεξαν διχρωμία στο αμάξωμα, με έντονο κόκκινο χρώμα για το σώμα του Micra και μαύρο για τον ουρανό, τους καθρέπτες, τις ζάντες και τα πλαίσια των προβολέων, προφανώς με σκοπό να τονιστεί ακόμα περισσότερο η μάσκα του ιαπωνικού μοντέλου.


Προφανώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να προστεθεί στη γκάμα του Micra, ωστόσο θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι σκέφτεται η Nissan για τη νέα γενιά του Micra, αφού ήδη έχουν ακουστεί φήμες για μια καυτή έκδοση Nismo.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top