ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επταθέσιο SUV η Subaru

H Subaru παρουσιάζει στην έκθεση του Λος Αντζελες, το πρωτότυπο Viziv-7, ένα επταθέσιο SUV 5,2 μέτρων, που αποτελεί τον προπομπό του μοντέλου παραγωγής, που λανσαριστεί το 2018 ως ο διάδοχος του Tribeca.

Στην έκθεση του Λος Αντζελες η Subaru παρουσιάζει την απάντησή της στο VW Atlas, ένα επταθέσιο SUV για την αμερικάνικη αγορά. Λόγος γίνεται για το πρωτότυπο Viziv-7, με το όνομα να σημαίνει «Vision for Innovation» και το 7 να αναφέρεται στις θέσεις.

Το μοντέλο παραγωγής θα αποτελεί ουσιαστικά τον διάδοχο του Tribeca, το οποίο έμεινε στην αγορά για 8 χρόνια, πριν αποσυρθεί το 2014. Το concept της Subaru έχει μήκος 5,2 μ., πλάτος 2 μ. και ύψος 1,8 μ., ενώ το μεταξόνιό του εκτείνεται στα 3 μ., όντας 38 εκ. μακρύτερο από αυτό του Outback.

Το Viziv-7 concept λέγεται πως θα περάσει στην παραγωγή ως «Ascent», ένα όνομα που κατοχύρωσε η Subaru στο γραφείο US Patent & Trademark Office. Το μοντέλο κατά τα φαινόμενα θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ στις αρχές του 2018 με 4κύλινδρο turbo κινητήρα, ίσως και με 6κύλινδρο boxer 3.6 λίτρων.


subaru-viziv7-concept-leaks-2


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top