ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η CamoBull της Novitec (video)

Η Novitec αναβαθμίζει την απόδοση και τα χαρακτηριστικά της Lamborghini Aventador LP-750 SV, ενώ την ντύνει με στολή παραλλαγής, δημιουργώντας την CamoBull των 786 ίππων.

Λες και η Lamborghini Aventador LP-750 SV δεν είναι από μόνη της αρκετά ξεχωριστή, έρχεται η εκδοχή της που φορά ρούχα παραλλαγής σε μαύρο, γκρι και νέον. Επιπλέον, το αυτοκίνητο διαθέτει το κιτ Torado της Novitec που αποτελείται από ένα εμπρόσθιο splitter δύο τμημάτων, πλευρικές και εμπρόσθιες εισαγωγές αέρα, αλλά και μία τεράστια πίσω αεροτομή. Φυσικά όλα αυτά τα μέρη είναι φτιαγμένα από ανθρακονήματα.

Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις, η κανονική Aventador SV έχει ισχύ 750 ίππων και ροπή 690 Nm. Η Novitec ανεβάζει ελαφρώς τα νούμερα απόδοσης, φέρνοντας την ισχύ στα 786 άλογα και τη ροπή στα 737 Nm. Η μορφή, όμως, παραμένει το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του οχήματος, με το περιτύλιγμα «Camouflage Bull» να έχει τοποθετηθεί από την εταιρεία Prestige Imports από το Μαϊάμι, ενώ οι μαύροι γυαλιστεροί τροχοί NV1 20×9 & 21×13, είναι της Vossen που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Novitec.Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top