ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Θέλετε να κάνετε το αυτοκίνητο σας και πάλι καινούριο? Τότε είστε στο σωστό μέρος!

Στο Παλαιό Φάληρο, βρίσκεται ένα μαγαζί – εργαστήριο που στόχο έχει να δώσει στα αυτοκίνητα σας την χαμένη τους ζωντάνια, εσωτερικά κι εξωτερικά! Με μεράκι και αγάπη για τις 4 ρόδες, στην MG Details, εδώ και 4 χρόνια, 2 νέα παιδιά, ασχολούμαστε με την περιποίηση των αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, κάνουμε επαναφορές χρώματος, προστασίες νέων οχημάτων, κεραμικές επιστρώσεις, βιολογικούς καθαρισμούς, καθαρισμούς κινητήρα, γυαλίσματα φανών καθώς και αρκετές παράπλευρες εργασίες π.χ βαφές, αφαίρεση λακουβών μέσω ενός δικτύου επιλεγμένων συνεργατών που έχουμε και κάνουν τις εκάστοτε εργασίες στον χώρο μας!

Οι πιο διαδεδομένες και γνωστές εργασίες μας είναι οι εξής:

Επαναφορά χρώματος

** Πλήρης εξωτερική περιποίηση του οχήματος. Παραλαμβάνουμε το όχημα σας, μετράμε με ειδικά παχύμετρα βερνικιού την κατάσταση του, κάνουμε μηχανικό καθαρισμό του χρώματος με πηλό (detailing clay) και στην συνέχεια προχωράμε στην ολική αποκατάσταση του. Με γνώμονα την ασφάλεια, προχωράμε σε μια 3 σταδίων διόρθωση (γυάλισμα) του χρώματος η οποία μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε το γνωστό «αράχνιασμα» σε έναν βαθμό εως και 99,9%. Στην συνέχεια η επιφάνεια φινιρίζεται και σφραγίζεται με ένα «κρεσέντο» κεριών, το καθένα από τα οποία αποσκοπεί κάπου (π.χ διάρκεια, γυαλάδα, mirror finish). Ταυτόχρονα περιποιούμαστε τις ζάντες καθώς καθαρίζονται μέσα – έξω και κερώνονται, ενυδατώνουμε και καθαρίζουμε όλα τα εξωτερικά πλαστικά – trim – τσιμούχες και κάνουμε αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ και πίσω τζαμιού. Επίσης δεν μένουν έξω τα φανάρια, τα οποία γυαλίζονται εμπρός και πίσω και στην συνέχεια σφραγίζονται με Lens Protectant.

Προστασία (νέου) οχήματος – Κέρωμα

** Η πρόληψη είναι συνήθως ο καλύτερος σύμμαχος απέναντι στις κοτσιλιές, την πίσσα, τους βιομηχανικούς ρύπους και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, τα μεγαλύτερα προβλήματα που μπορεί να συναντήσει το χρώμα και όλες οι επιφάνειες ενός καινούριου αυτοκινήτου. Ο Σταύρος μας εμπιστεύθηκε την καινούρια EcoBoost Mustang του κι έτσι εμείς σφραγίσαμε όλες τις επιφάνειες του με υλικά που θα κρατήσουν «θωρακισμένα» από κάθε επικάθιση για 5 έως 8 μήνες. Χρώμα, πλαστικά, τζάμια, ζάντες, θόλοι, φανάρια, χρώμια, όλα πήραν την προστασία τους και πλέον με μια επίσκεψη κάθε 6 μήνες το αυτοκίνητο θα βρίσκεται πάντα σε κατάσταση καινούριου!

Βιολογικός Καθαρισμός

** Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας βρισκόμαστε για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα –σχεδόν- καθημερινά! Έτσι λοιπόν με τον ίδιο τρόπο που κάποιος καθαρίζει το δωμάτιο του π.χ, θα πρέπει να καθαριστεί και η καμπίνα του αυτοκινήτου. Είναι το ίδιο αναγκαίο! Στην διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού σκοτώνεται κάθε ζωντανός οργανισμός, όπως μύκητες, ακάρρεα, μικρόβια και βακτήρια καθώς και γίνεται πλήρης απολύμανση ουρανού, μοκέτας, ταπετσαριών, ταμπλό, αεραγωγών και καθισμάτων! Στην συνέχεια τα πλαστικά και οι δερματινες επιφάνειες σφραγίζονται με νανοτεχνολογικό, υδροφοβικό γαλάκτωμα που τα προστατεύει από τον ήλιο και οποιαδήποτε πτώση υγρού (π.χ καφές).

Θα θέλαμε να προσφέρουμε έκπτωση 10% στους αναγνώστες του newsCAR.gr ως μια ευκαιρία να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά καθώς και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε!


Facebook: MGDetails
Email: info@mgdetails.gr
Τηλ: 210-9850508 6943073330


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top