ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Lexus NX Sport

Δίχως να κερδίσει ίππους, αλλά παίρνοντας πόντους δυναμισμού, έρχεται το νέο Lexus NX Sport, που με πλουσιότερο εξοπλισμό και στιλιστικές επεμβάσεις, αποκτά ένα σπορτίφ προφίλ.

Μπορεί το ενδιαφέρον στο περίπτερο της Lexus στο Παρίσι να μονοπώλησε το πρωτότυπο UX Concept, ωστόσο στη γαλλική πρωτεύουσα έκανε ντεμπούτο και η έκδοση Sport του Lexus NX, το οποίο όταν παρουσιάστηκε πέρσι, σήμανε και την πρώτη turbo έκδοση στη γκάμα της φίρμας. Με 2λιτρο σύνολο 235 ίππων και 359 Nm, αλλά και με CVT κιβώτιο, το NX διακρίνεται και για τις επιδόσεις του.

lexus-nx-sport-trim-3

Ακολουθώντας τη λογική των αντίστοιχων εκδόσεων των Lexus CT και IS, το NX Sport βρίσκεται ιεραρχικά κάτω από την έκδοση F Sport, προσφέροντας 18άρες μαύρες ζάντες, μαύρα καπάκια καθρεπτών, αλλά και αντίστοιχη απόχρωση στη γρίλια της μάσκας.


Στο εσωτερικό, υπάρχουν οι αποκλειστικές υφασμάτινες επενδύσεις Sport ή εναλλακτικά η Tahara που δημιουργεί ένα εφέ δέρματος. Αμφότερες είναι διαθέσιμες στις αποχρώσεις Black και Dark Rose, ενώ υπάρχουν και ασημί λεπτομέρειες. Η εμπορική διάθεση του νέου NX Sport θα ξεκινήσει αυτόν το μήνα.

lexus-nx-sport-trim-4


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top