ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το «ιερό» Suzuki Jimny

Η Suzuki παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Jimny, την Suzuki Jimny Shinsei Limited Edition, η οποία και αποτελεί φόρο τιμής στο LJ20 του 1972.

Το Suzuki Jimny Shinsei Limited Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες, οι οποίες θα διατεθούν όλες αποκλειστικά στην ιταλική αγορά. Η ονομασία «Shinsei» μεταφράζεται από τα ιαπωνικά «ιερό» και αναφέρεται στο χρωματισμό του, ο οποίος προέρχεται από το 1972 και το Suzuki LJ20.

To χρώμα του αμαξώματος είναι κίτρινο, «Dark Yellow 70s», με λευκές αντιθέσεις στην ποδιά και στα καπάκια των καθρεπτών. Επιπλέον στην ειδική αυτή έκδοση θα συναντήσουμε υφασμάτινη οροφή της Webasto.

Περνώντας στο εσωτερικό, το Suzuki Jimny Shinsei edition έχει εξοπλιστεί με δερμάτινο τιμόνι, μόνιτορ με ένδειξη πίεσης αέρα ελαστικών, δερμάτινα καθίσματα με λογότυπο Jimny και οθόνη αφής 6,2 ιντσών για τη διαχείριση του συστήματος infotainment.

Μηχανικά δεν διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις με τον 1,3 VVT τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 85 ίππων και 110 Nm ροπής να είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του οχήματος, με την κίνηση να περνάει στους 2 ή και στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων.


Το Suzuki Jimny Shinsei edition κοστίζει 23.000 ευρώ, ενώ όσον αφορά το διάδοχό του, αυτός αναμένεται να παρουσιαστεί σε δύο χρόνια. Σύμφωνα με αναφορές του τύπου, η κατασκευή του θα γίνει στην Ινδία στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της φίρμας στην Gujarat.

suzuki-jimny-shinsei-dashboard


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top