ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το «μαργαριτάρι» της Nissan

Η έκδοση Black Pearl του Nissan Juke, είναι όσο εντυπωσιακή τη φαντάζεστε, με το μαύρο και το αστραφτερό, «μαργαριταρένιο» χρώμα του, να κερδίζουν το μάτι.

Η Nissan είχε προαναγγέλλει εδώ και καιρό μία περιορισμένη έκδοση του Nissan Juke, η οποία και θα προμοτάρει το νέο της μοντέλο εν μέσω και της αύξησης του ανταγωνισμού στα crossover.

Το Nissan Juke Black Pearl λοιπόν, παρουσιάστηκε στην έκθεση Los Angeles Motor Show και έκλεψε την παράσταση με το εντυπωσιακό του χρώμα. Τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά το μαύρο «κυριαρχεί», όμως οι «πινελιές» λευκού στην απόχρωση του μαργαριταριού, δημιουργούν μια μοναδική αντίθεση.

Όσον αφορά τον κινητήρα του, πρόκειται για τον 4κίλυνδρο, 1,6 λίτρων, τούρμπο, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 4κίνησης ή κίνησης στους εμπρός τροχούς.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα διατεθεί στην Ευρώπη, αλλά μόνο στη Βόρειο Αμερική, με τον Καναδά να παραλαμβάνει περίπου 250 «κομμάτια» του νέου μοντέλου και τις ΗΠΑ άλλα 1.000.


bjuke1

bjuke3


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top