ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Hyundai i10

Η Hyundai αποκάλυψε το ανανεωμένο μίνι της μοντέλο i10, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η Hyundai προχώρησε στην ανανέωση της δεύτερης γενιάς του i10, με τις περισσότερες αλλαγές να εστιάζονται σε νέα χαρακτηριστικά του μοντέλου, παρά σε σχεδιαστικές αλλαγές. Το ανανεωμένο i10 θα παρουσιαστεί επίσημα τον Οκτώβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. 

Όσον αφορά στις σχεδιαστικές αλλαγές, η κορεάτικη φίρμα ανασχεδίασε την μπροστινή γρίλια, η οποία ενσωματώνει δύο κυκλικούς προβολείς με LED φώτα ημέρας, καθώς επίσης και τους προφυλαχτήρες του μοντέλου της. Στο πίσω μέρος επίσης θα συναντήσουμε νέα υλικά στα φωτιστικά σώματα, κυκλικούς προβολείς ομίχλης και μαύρες ενθέσεις. Τέλος ανασχεδιασμένες είναι και οι 14άρες ζάντες αλουμινίου.

d-of-paris-debut_2


Στο εσωτερικό του ανανεωμένου μίνι μοντέλου ξεχωρίζει η προσθήκη νέας οθόνης αφής 7 ιντσών, καθώς επίσης και η δωρεάν παροχή υπηρεσιών μέσω Apple CarPlay και Android Auto για 7 χρόνια. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στα συστήματα ασφαλείας, καθώς η Hyundai πλέον θα εξοπλίζει το i10 με Σύστημα Προειδοποίησης Εμπρόσθιας Πρόσκρουσης και Σύστημα Προειδοποίησης Ακούσιας Αλλαγής Λωρίδας.

hyundai-i10-facelift-reveat_6

Τέλος να αναφέρουμε πως δεν αλλάζει κάτι στα μηχανικά μέρη του ανανεωμένου i10, το οποίο θα εξακολουθεί να εφοδιάζεται με δύο κινητήρες βενζίνης 1,0 και 1,25 λτ.

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top