ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

BMW i3 & i8 CrossFade

Η BMW συνεργάστηκε με την Garage Italia Customs, φτιάχνοντας τις BMW i3 & i8 Garage Italia CrossFade, δύο πρωτότυπα μοντέλα που θα περάσουν στην παραγωγή, έχοντας ως βασικό τους χαρακτηριστικό την απόχρωσή τους.

Tην Garage Italia Customs, την εταιρεία δηλαδή του εγγονού του Gianni Agnelli, Lapo Elkann, την έχουμε συνδέσει με εκκεντρικές εκδόσεις μοντέλων της Fiat Chrysler. Αυτή τη φορά, όμως, συνεργάστηκε με την BMW και οι δύο εταιρείες έφτιαξαν από κοινού δύο πρωτότυπες εκδόσεις των BMW i3 & i8, τις Garage Italia CrossFade.

Οι εκδόσεις παραγωγής με την αντίστοιχη αισθητική αναμένονται στις αρχές του επόμενου χρόνου και προεξάρχον χαρακτηριστικό τους θα είναι η απόχρωσή τους. Αμφότερα τα μοντέλα είναι βαμμένα σε ένα χρώμα που μιμείται μια τεχνική από τα τέλη του 19ου αιώνα, βάση της οποίας δημιουργούνται μοτίβα κάνοντας χρήση μικρών και ομοιόμορφων πινελιών. Τα γειτονικά χρώματα δεν αναμιγνύονται, αλλά μόνο συνδέονται μεταξύ τους στην αντίληψη του θεατή.


Τα εν λόγω χρώματα για τα i8 και i3 είναι τα Protonic Blue και Protonic Dark Silver. Το i8 είναι γκρι μπροστά και μπλε πίσω, ωστόσο η «μαγεία» βρίσκεται στη μέση. Στο εσωτερικό υπάρχει μια ομαλή μετάβαση μεταξύ σκούρου ασημί και μπλε Αlcantara, που καλύπτει το κεντρικό τούνελ, τα πλαϊνά πάνελ και την οροφή. Στο i3 Garage Italia CrossFade, τέλος, η μετάβαση του χρώματος ρέει κάθετα, αντίθετα με το i8 που είναι οριζόντια.

bmw-i8-and-i3-crossfade-2

bmw-i8-and-i3-crossfade-3


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top