ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Cabrio και πισωκίνητη η Lamborghini Huracan Spyder

Η Lamborghini παρουσιάζει στην έκθεση του Λος Αντζελες την ανοιχτή έκδοση της πισωκίνητης Huracan.

lamborghini-spider-huracan-1

Mετά την coupe έκδοση της πισωκίνητης Huracan, με την κωδική ονομασία LP580-2, η Lamporghini μας παρουσιάζει στο Λος Αντζελες και την cabrio version του μοντέλου. Σε στιλιστικό επίπεδο, το μοντέλο διαφοροποιείται ελάχιστα από την τετρακίνητη έκδοση κυρίως λόγω κάποιων λεπτομερειών στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Κάτω από το καπό παραμένει το V10 μοτέρ των 5,2 λίτρων, με την απόδοσή του να έχει μειωθεί στα 580 άλογα (από 610 που έχει το τετρακίνητο). Παρόλο που το μοντέλο έχει «χάσει» σε ιπποδύναμη, οι επιδόσεις παραμένουν ίδιες με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε 3,6 δλ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 319 χλμ./ώρα. Η πισωκίνητη ανοιχτή Lamborghini χρησιμοποιεί αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, ενώ έχει δεχτεί και κάποιες μικροαλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης. Επίσης, η εταιρεία αναφέρει ότι το μοντέλο έχει διαφορετική κατανομή βάρους (40-60), προκειμένου να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά του και να μειωθούν οι πιθανότητες υποστροφής.


Το λανσάρισμα της Lamborghini Huracan Spyder θα γίνει στις αρχές του 2017 χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινωθεί οι τιμές της.

lamborghini-spider-huracan-3

lamborghini-spider-huracan-5


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top