ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Maserati Alfieri το 2018

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παίρνει στοιχεία από την Alfieri Concept και τα ανακατεύει με εκείνα της Maserati GranTurismo MC Stradale, για να δημιουργήσει την Maserati Alfieri του 2018.

Αν δεν αλλάξει κάτι στο επιχειρηματικό πλάνο της Maserati, η ιταλική φίρμα θα λανσάρει εμπορικά το νέο της sports car, την Alfieri, το 2018. Αυτό που έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας, είναι το ομώνυμο πρωτότυπο του 2014. Η Alfieri Concept λοιπόν, διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας και δείχνει πως μπορεί να είναι το μοντέλο που ψάχνει η Maserati.

Πώς, όμως, θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο παραγωγής; Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τη σχεδιαστική σπουδή του καλλιτέχνη Emre Husmen, για την coupe έκδοση. Το ψηφιακό αυτοκίνητο παίρνει στοιχεία από την πρωτότυπη Alfieri και τα ανακατεύει με εκείνα της Maserati GranTurismo MC Stradale.

Το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει από αυτό που παρουσίασε δύο χρόνια πριν στη Γενεύη η ιταλική φίρμα. Μπροστά, η γρίλια είναι παρόμοια με αυτή της Alfieri, αλλά πλαισιώνεται από μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Τελείως διαφορετικά είναι τα φωτιστικά σώματα, όπως και το καπό, αλλά και όλο το προφίλ του οχήματος. Το πίσω τμήμα είναι μια μείξη των Alfieri και MC Stradale, με δύο κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης, διαχύτη και τροποποιημένα φανάρια.


Το grand tourer ιταλικό μοντέλο φημολογείται ότι θα κρύβει κάτω από το καπό του, είτε έναν V6, είτε έναν V8 βενζινοκινητήρα με απόδοση, που θα κυμαίνεται από τα 450 μέχρι και τα 570 άλογα αντίστοιχα, ενώ έντονες είναι και οι συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο τετρακίνησης.

alfieri-scoop-2

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top