ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Mercedes Concept X-CLASS (video)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε το πρωτότυπο Concept X-CLASS, το οποίο θα οδηγήσει σε έναν χρόνο στην X-Class, το πρώτο premium pick-up του κόσμου. Μάλιστα, οι Γερμανοί για να τονίσουν το διττό της χαρακτήρα, μας τη συστήνουν σε δύο διαφορετικές εκδοχές.

Μέσω του πρωτότυπου Concept X-CLASS, η Mercedes-Benz Vans μας δείχνει πώς θα είναι το πρώτο της pick-up, η X-Class, όταν αυτή περάσει στην παραγωγή. Μάλιστα, η εταιρεία παρουσίασε στη Στοκχόλμη δύο σχεδιαστικές παραλλαγές του θέματος.

Το Concept X-CLASS powerful adventurer, μας δείχνει πως η μελλοντική X-Class θα έχει όλα τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά της κλάσης των pick-up. Το Concept X-CLASS stylish explorer, πάει παραπέρα και μας επιδεικνύει τα σημεία στα οποία θα διαφέρει το μοντέλο, όντας μια πραγματική Mercedes.

Κάπως έτσι, η Mercedes-Benz γίνεται η πρώτη premium εταιρεία με pick-up, ένα μοντέλο που θα προσφέρει χώρο για πέντε, αλλά και μεταφορική ικανότητα ενός τόνου. Το μοντέλο θα λανσαριστεί στα τέλη του 2017 ως Mercedes-Benz X-Class, ενώ θα δανειστεί αρκετά στοιχεία από το Nissan Navara.

Γυρίζοντας στο σήμερα, το Concept X-CLASS stylish explorer, φέροντας λευκή μεταλλική απόχρωση, μας δείχνει πως η αισθητική στα pick-up μπορεί να αλλάξει από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Από μπροστά μοιάζει με SUV, ενώ οι φουσκωμένοι θόλοι ήταν απαραίτητοι για να χωρέσουν οι τροχοί των 22 ιντσών.


Ο επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans, Volker Mornhinweg, ξεκαθαρίζει πως η μελλοντική X-Class θα διαθέτει εξακύλινδρους κινητήρες και μόνιμη τετρακίνηση, ενώ η ασφάλεια και η άνεση θα είναι στα γνωστά πρότυπα της εταιρείας, η οποία στοχεύει σε πελάτες που δεν είχαν φανταστεί πως θα αγόραζαν ένα pick-up.

Δείτε παρακάτω την παρουσίαση της Mercedes-Benz Concept X-CLASS από τη Στοκχόλμη:

16c964_15_d328538

16c964_12_d328536


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top