ΝΕΑ

Έρχεται νέο VW

Τρεις μήνες πριν την πρεμιέρα του στο Geneva Motor Show, η Volkswagen προσφέρει μια πρώτη «ματιά» από τη σχεδίαση του νέου μοντέλου της στα premium κουπέ, το Volkswagen Arteon.

Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Volkswagen, το Arteon έρχεται να τοποθετηθεί πάνω από το Passat στην άνω των μεσσαίων, κατηγορία και η σχεδίασή του μοιάζει μοναδική, στην πρώτη φωτογραφία που έβγαλε στο «φως», η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Στο νέο μοντέλο, το οποίο και αντικαθιστά ουσιαστικά το Volkswagen CC, οι μπάρες της μάσκας εκτείνονται μέχρι τους 3D εμπρός προβολείς, ενώ τα φώτα LED κάνουν πιο επιθετική τη μούρη του νέου μοντέλου.

Σύμφωνα με τη Volkswagen, το 4θυρο Arteon συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό με την αξία της πρακτικότητας στη χρήση. Συγκεκριμένα, τα χωρίς πλαίσιο παράθυρα των πορτών θυμίζουν αγωνιστικό αυτοκίνητο GT, ενώ η οροφή και το άνοιγμα της πίσω θύρας, παρέχουν εύκολη και γρήγορη χρήση στην πράξη.


Το ίδιο το όνομα του νέου μοντέλου μάλιστα, με έμφαση στην πρώτη συλλαβή, αποτελεί μία επεξήγηση του τι θέλει να παρουσιάσει η Volkswagen στην αγορά. To «Art» (=τέχνη) υποδηλώνει τις αρμονικές γραμμές της σχεδίασης και η κατάληξη «eon» προσδιορίζει την premium κατηγορία του νέου μοντέλου, θυμίζοντας το Phideon, το αντίστοιχο πολυτελές μοντέλο της VW για την κινεζική αγορά.

Το Arteon θα παρουσιαστεί από τη Volkswagen σε περίπου 3 μήνες από τώρα, στο Geneva Motor Show και αναμένεται να λανσαριστεί στην αγορά το καλοκαίρι του 2017.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top