ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το Wrangler;

Η ώρα για τα αποκαλυπτήρια του νέου Jeep Wrangler, που θα λανσαριστεί στην αγορά το 2018, πλησιάζει και στα σχετικά forum κυκλοφορούν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες με το πώς περιμένουν ότι θα μοιάζει το νέο μοντέλο.

Το νέο Jeep Wrangler του 2018, έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής, μόνο σε καμουφλαρισμένες φωτογραφίες, όμως με βάσει κάποιες εσωτερικές πληροφορίες, αλλά και όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, στα JL Wrangler Forums, σχεδίασαν τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου.

Όπως φαίνεται λοιπόν και σε αυτές, ο σχεδιασμός του νέου αυτοκινήτου δεν θα αλλάξει δραματικά από το σημερινό μοντέλο. Ανάμεσα στις προβλεπόμενες αλλαγές θα είναι μια αναμορφωμένη μάσκα με ελαφρά κλίση και ένα πιο κεκλιμένο παρμπρίζ.

Πρόκειται για αλλαγές στο στυλ του νέου μοντέλου, οι οποίες και θα εφαρμοστούν σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η αεροδυναμική του μοντέλου και η κατανάλωση καυσίμου.


Άλλες αλλαγές στο νέο Wrangler θα είναι οι ελαφρώς διαφορετικοί προβολείς και οι νέοι πλευρικοί δείκτες, αλλά και η οροφή του, καθώς θα αποτελείται από 3 κομμάτια, τα οποία και θα μπορούν να αφαιρεθούν, προσθέτοντας μια κάποια ευελιξία στην εξωτερική του εμφάνιση.

raglar


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top