ΝΕΑ

Έτσι φαντάζονται στις ΗΠΑ το σπορ Passat

Το Passat είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της Volkswagen στις Ηνωμένες Πολιτείες, πίσω μόνο από το μικρότερο Jetta. Οι πωλήσεις του έχουν μεν επηρεαστεί από το dieselgate, όμως παραμένει μία αξιόλογη επιλογή για όσους αναζητούν ένα μεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο. Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η γερμανική μάρκα θα παρουσιάσει μία πρωτότυπη εκδοχή, το Passat GT.

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο κέντρο μηχανολογίας της Volkswagen στην Τσατανούγκα του Τενεσί, εκεί όπου βρίσκεται η γραμμή παραγωγής του Passat ενώ θα προστεθεί και αυτή του μεγάλου επταθέσιου SUV, Atlas.

Το Passat GT ξεχωρίζει όχι μόνο αισθητικά, με τις κόκκινες λεπτομέρειες στη μάσκα, τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τους μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες και τις ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. Διαφέρει και ουσιαστικά, καθώς εφοδιάζεται με χαμηλωμένη ανάρτηση, σπορ εξάτμιση και τον εξακύλινδρο 3.6 VR6 κινητήρα με ισχύ 280 ίππους. Για τη δημιουργία του ζητήθηκε η άποψη ντίλερ αλλά και πελατών της Volkswagen στις ΗΠΑ, καθώς εξετάζεται να περάσει στην παραγωγή.

vw-passat-gt-concept-los-angeles-2


vw-passat-gt-concept-los-angeles-3


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top