ΝΕΑ

Ανανέωση για το Skoda Octavia (video)

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης για τη Skoda Octavia η οποία προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική απέκτησε ανασχεδιασμένο αμάξωμα και πλουσιότερο εξοπλισμό.

skodaoctaviamn20172

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για την Octavia, καθώς η Skoda μόλις παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοσή της και οι αλλαγές της δεν περνούν απαρατήρητες κυρίως στο εμπρός μέρος του αμαξώματος.

Εκεί η Octavia διαθέτει πλέον διπλά φώτα, τα οποία μπορούν να είναι LED, τεχνολογία που συναντάμε και στα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα, ενώ νέου σχεδιασμού είναι οι προφυλακτήρες τόσο εμπρός όσο και πίσω, καθώς και οι ζάντες αλουμινίου.

skodaoctaviamn20173
Το εσωτερικό της Skoda Octavia δεν έχει να επιδείξει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή του ή σε χωροταξικά θέματα, καθώς παραμένει στα ίδια επίπεδα με αυτά του μοντέλου που αντικαθιστά. Παρόλα αυτά συναντάμε αλλαγές στο σύστημα πολυμέσων το οποίο πλέον εφοδιάζεται με έγχρωμη οθόνη αφής 9,2 ιντσών, ενώ πλέον είναι διαθέσιμα και νέα συστήματα ασφάλειας όπως αυτά της αποφυγής πεζών, αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης και ανίχνευσης τυφλού σημείου.


Όσον αφορά την γκάμα κινητήρων της ανανεωμένης Octavia, εκεί δεν συναντάμε κάποιες αλλαγές καθώς κάτω από το καπό της θα τοποθετούνται 9 μηχανικά σύνολα, από τα οποία τα πέντε είναι βενζίνης και τα τέσσερα πετρελαίου από 1,0 λτ έως και 2,0 λτ. απόδοσης από 84 έως και 184 ίππους. Τα μοτέρ θα συνδυάζονται με εξατάχυτα χειροκίνητα κιβώτια ή με 6τάχυτα/7τάχυτα αυτόματα κιβώτια DSG, ενώ θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις για το 1,8 λτ. TSI και για το 2,0 λτ. TDI.

skodaoctaviamn20174


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top