ΝΕΑ

Αυτό είναι το Kia GT

Κάποιος υπάλληλος της Kia δεν άντεξε και έβγαλε φωτογραφία το Κia GT, την έκδοση παραγωγής του Kia GT Concept που είδαμε στην έκθεση της φρανκφούρτης το 2011.

Πρόκειται για ένα τετράθυρο σεντάν μοντέλο με έντονα coupe χαρακτηριστικά στα πρότυπα των BMW Σειράς 4 Gran Coupe και Audi A5 Sportback. Η παρουσίασή του αναμένεται μέσα στο 2017 και θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα του νέου Genesis G70, το οποίο είδαμε σαν concept στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Η κίνηση περνά στον δρόμο από τον πίσω άξονα και θα κινείται από έναν turbo V6 3,3 λίτρων κινητήρα απόδοσης 395 ίππων και 534 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, και από έναν 3.3-λίτρων V6 311 ίππων και 400 Nm ροπής.


Στην Ευρώπη θα υπάρχουν διαθέσιμοι τόσο κινητήρες diesel όσο και κινητήρες μικρότερης χωρητικότητας. Μαζί με αυτόν, θα εξοπλίζεται και διάφορους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες, τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, ενώ δεν αποκλείεται η γκάμα του GT να περιλαμβάνει και μία καυτή έκδοση που θα κινείται από κάποιον V8 κινητήρα.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top