ΝΕΑ

Βραβείο για το Fiat Fullback

Το Fiat Fullback ψηφίστηκε Pick-Up της χρονιάς 2017 στη Γαλλία, από το περιοδικό «4×4 Magazine».

Το νέο Fiat Professional Fullback ψηφίστηκε «Pick up της Χρονιάς 2017», στον διαγωνισμό του γαλλικού περιοδικού «4×4 Magazine» (Editions Larivière). Το βραβείο αυτό προήλθε από το 19% των συνολικών ψήφων των αναγνωστών μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού.

Το μοντέλο αποτελεί το σύμβολο της νέας γκάμας της Fiat Professional, δίνοντας τη δυνατότητα στη μάρκα να είναι ανταγωνιστική σε μια εντελώς νέα κατηγορία. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι η σημαντική θέση που κατέχουν τα pick up στην περιοχή της EMEA (Ευρώπη-Μέση Ανατολή-Αφρική), αποτελώντας το 22% ολόκληρης της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων. Ενώ ο μέσος όρος των πωλήσεων στην Ευρώπη είναι κοντά στο 6% και συνεχώς ανεβαίνει, στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή το ποσοστό αυτό αγγίζει το εκπληκτικό 70%.

Ανάμεσα στα συστατικά επιτυχίας του Fullback περιλαμβάνονται η ικανότητα φόρτωσης που ανέρχεται στον έναν τόνο και η ελκτική δύναμη που υπερβαίνει τους τρεις τόνους. Επιπλέον, χάρη στην τετρακίνηση και στον ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD, μπορεί να ανταπεξέλθει και σε πιο απαιτητικές αποστολές, όπως η off-road οδήγηση με πλήρες φορτίο.


Το Fullback εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 2,4 λίτρων που αποδίδει 150 PS και 380 Nm ροπής ή 180 PS και 430 Nm ροπής. Ο κινητήρας αυτός συνδυάζονται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι (6) σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο πέντε (5) σχέσεων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το Fullback αποτελεί το επίσημο αυτοκίνητο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Motocross MXGP.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top