ΝΕΑ

Δύο νέες εκδόσεις Mustang

Η Mustang Black Shadow Edition και η Mustang Blue Edition είναι οι δύο νέες εκδόσεις που ετοιμάζεται να λανσάρει αποκλειστικά για την Ευρώπη, η Ford.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Go Further» στην Κολωνία της Γερμανίας, ανακοινώθηκαν και αποκαλύφθηκαν και δύο ειδικές εκδόσεις Ford Mustang, το οποία και πρόκειται να πωληθούν αποκλειστικά σε ευρωπαϊκές αγορές.

Το πρώτο από τα δύο νέα μοντέλα, φέρει το όνομα Mustang Black Shadow Edition και είναι διαθέσιμο με κίτρινο και λευκό φινίρισμα, το οποίο και συνδυάζεται με μαύρες «πινελιές» στο καπό και στα πλαϊνά μέρη, ενώ και οι ζάντες του είναι μαύρες αλουμινίου, 19 ιντσών.

Όσο για το δεύτερο μοντέλο, τη Mustang Blue Edition, είναι βαμμένη στο χρώμα της Grabber Blue Mustang και ενσωματώνει τις φημισμένες, αγωνιστικές, μαύρες ρίγες κατά μήκος του καπό, στην οροφή και την πόρτα του πορτπαγκάζ.

Και τα δύο μοντέλα δε, τροφοδοτούνται από ένα ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα, 5 λίτρων, ο οποίος και αποδίδει 415 άλογα, την ώρα που η έκδοση Mustang GTs, διατίθεται στις ΗΠΑ με 435 άλογα.

Επίσης, αμφότερα τα μοντέλα, έχουν μαύρο δερμάτινο εσωτερικό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, το σύστημα infotainment Ford SYNC 3 και ένα premium ηχοσύστημα.


Η τιμή τους πάντως, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ούτε και το πότε θα αρχίσουν να διατίθενται στις αγορές της Ευρώπης…

musteu2

musteu3


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top