ΝΕΑ

Θα δούμε Micra sedan;

Οι άνθρωποι της Nissan φαίνεται να επεξεργάζονται ήδη τη σεντάν εκδοχή της νέας γενιάς του Micra που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Πριν από έναν μήνα αποκαλύφθηκε η 5η γενιά του Nissan Micra στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι. Το μοντέλο έκλεψε την παράσταση τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο και ποιότητας, αποσπώντας τα θετικά σχόλια του κοινού.

Οι πληροφορίες από την ιαπωνική φίρμα αναφέρουν όμως ότι πολύ σύντομα θα δούμε και τη σεντάν έκδοσή του, όπως άλλωστε έχει συμβεί και με προηγούμενες γενιές του Micra. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να δοθεί στο sedan αμάξωμα του Micra η γνωστή ονομασία Almera.

Σε επίπεδο σχεδίασης και σύμφωνα με τις εικόνες του ανεξάρτητου σχεδιαστή Theophiluschin, το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου θα διαφοροποιείται, όπως είναι φυσικό λόγω της προσθήκης του τρίτου όγκου, ενώ οι έντονες ακμές στο εμπρόσθιο και πλαϊνό μέρος θα παραμείνουν.


Χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία, αναμένουμε το εσωτερικό του μοντέλου να είναι ελαφρώς πιο ευρύχωρο, σε σύγκριση με την χατσμπακ έκδοση και η χωρητικότητα του πορτ παγκάζ αυξημένη. Σε επίπεδο μηχανικών συνόλων θυμίζουμε ότι το Micra που αποκαλύφθηκε πρόσφατα θα είναι διαθέσιμο με μοτέρ βενζίνης 0,9 λτ. τούρμπο 90 ίππων και 1,0 λτ. ατμοσφαιρικό 75 ίππων και με diesel 1,5 λτ. 90 ίππων. Τα ίδια μοτέρ αναμένεται να δούμε φυσικά και στο σεντάν αμάξωμα.

nissanalmera2


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top