ΝΕΑ

«Καυτό» Audi RS1

Από εκεί που το είχαμε αποκλείσει, τώρα μαθαίνουμε πως είμαστε κοντά στο Audi RS1. Τόσο κοντά που ενδέχεται να παρουσιαστεί τον προσεχή Μάρτιο στη Γενεύη. Αν μάλιστα αληθεύουν οι φήμες για 300 ίππους ισχύος, θα κάνει μεγάλο πάταγο…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πολυσυζητημένο Audi RS1 θα κάνει ντεμπούτο τον επόμενο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Δύο χρόνια πριν, πάντως, η γερμανική εταιρεία είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε ένα «baby RS» μοντέλο, αφήνοντας το S1 στην κορυφή της γκάμας.

Φαίνεται, όμως, πως οι άνθρωποι της Audi άλλαξαν γνώμη, καθώς ανώνυμη εσωτερική πηγή αναφέρει πως το RS1 θα δανειστεί το 2.0 TSI σύνολο των μεγαλύτερων Audi S3 και VW Golf R. Αν το παραπάνω αποδειχθεί αλήθεια, το κορυφαίο Α1 θα έχει ισχύ λίγο πάνω από τους 300 ίππους. Σε κάθε περίπτωση, θα προσφέρει πολλά περισσότερα από τα 231 άλογα του Audi S1.


Φυσικά το παρόν θα δώσει η φημισμένη τετρακίνηση quattro, η οποία θα συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Αν συνυπολογίσουμε το μικρό του βάρος, ένα Audi RS1 θα μπορούσε να κοιτάζει στα ίσια μοντέλα όπως το Ford Focus RS. Επειδή, όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ας δούμε τις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες του Ολλανδού ανεξάρτητου σχεδιαστή Remco Meulendijk της RM CarDesign.

audi-rs1-3


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top